Sponsoruitje naar de EK kwalifiactie wedstrijd Nederland - Duitlsland op 24 maart a.s.

Wij zijn zeer erkentelijk dat we, net als vorig jaar, een spnsuitje kunen organsieren met de ING en dit keer rond de EK kwalificatiewedstrijd Nederland – Duitsland op zondag 24 maart

Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt ons een buffet aangeboden in het AZ station in Alkmaar. Naast Drachtster Boys zijn ook de business clubs van Sneek Wit Zwart en Blauw Wit’34 uitgenodigd. In totaal 180 man.
 
Het programma ziet er als volgt uit:


  • 15.00 uur                          - Vertrek bij Drachtster Boys met luxe touringcar van Paulusma
  • 17.00 uur                          - Aankomst stadion AZ
  • 17.15 - 17.45                    - Presentatie Henk van Rijnsoever *
  • 17.45 - 18.45                    - Buffet met een drankje
  • 18.45                                - Vertrek richting Johan Cruijff Arena
  • 20.45                                - Aanvang wedstrijd
  • 01.00                                - Verwacht aankomsttijd terug in Drachten
 
Iedere aanwezige krijgt voor vertrek naar Amsterdam een sjaaltje uitgereikt, zodat we herkenbaar als één man/vrouw achter onze jongens kunnen staan.
 
Geintresseerd? U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam met 06-nr en emailadres + naam eventuele introduce (max 1 per OSDB-lid). Er zijn 70 kaarten beschikbaar. Op is op.
 
*Henk van Rijnsoever is oud voetballer van AZ’67, heeft 1 wedstrijd in het Nederlands elftal gespeeld en is momenteel commercieel adviseur bij AZ.Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.