De reguliere netwerkborrel vindt vanaf vrijdag 1 november plaats op de eerste vrijdag van de maand.

Hierdoor hebben we naar verwachting minder last van de feestdagen (einde jaar) en/of vakanties aan het einde van de maand.

Afgelopen zaterdag heeft Drachtster Boys zich naar een wellicht onterecht 0-1 verlies gespeeld. Alleen wist de tegenstander te scoren en Drachtster Boys niet.
Pijnlijk en onnodig verlies als je bedenkt dat Noordscheschut technisch en tactisch niet erg sterk was. Huiswerk voor de staf om te achterhalen hoe dit nu kan, terwijl de week ervoor met 0-4 werd gewonnen uit tegen Pelikaan S. Dat is wel een ander niveau dan Noordscheschut!

Lees hier het wedstrijdverslag Drachtster Boys - Noordscheschut of verslag tweenul - noordscheschut-wint-bij-drachtster-boys

Volgende wedstrijd op zaterdag 12 oktober is PKC,  83 - Drachtster Boys. De week erop, zaterdag 19 oktober, spelen we weer thuis en dan tegen Balk

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.