Skip to main content

Kraker van de week

Afgelopen zaterdag heeft Drachtster Boys, met de nieuwe hoofdtrainer Luitzen Nijboer aan het roer, zich zelf een zeer goede dienst bewezen in Harlingen. 

De weliswaar gestolen 3 punten zijn mooi meegenomen. Lees hierover meer in het verslag van zowel Drachtster Boys als Zeerobben verderop.


Komende zaterdag 2 november ontvangt Drachtster Boys een van de topploegen uit de 1e klas te weten Winsum. Deze ploeg heeft afgelopen zaterdag met 10 man gelijk gespeeld tegen Pelikaan S (1-1) en staat daardoor op de derde plaats. Zij zullen er dus alles aan doen de aansluiting te houden met koploper Leeuwarder Zwaluwen.

Drachtster Boys is door de overwinning op Zeerobben (0-1), dit is de tweede toverwinning en beide behaald in een uitwedstrijd, gestegen van plek 12 naar 11. Een kleine stap, maar oh zo belangrijk. De afstand met de nummer 4 is slechts vier punten. Kortom, onze jongens kunnen weer aan de bak a.s. zaterdag in de kraker van de week!

Aanvang wedstrijd om 14.30, OSDB geopend vanaf 14.00. Wedstrijdsponsor is Wilgenbeheer en balsponsor Stornebrink Keurslager
  
Lees hier van de wedstrijd Zeerobben - Drachtster Boys het wedstrijdverslag van Drachtster Boys en wedstrijdverslag van Zeerobben
Voor de stand kijk ranglijst 1e klas E