Komende zaterdag treedt Drachtster Boys aan tegen 'd Olde Veste'54. De nr. 10 thuis tegen de nr. 9.

De club uit Steenwijk heeft 2 punten meer dan onze jongens en gezien de stand op de ranglijst gaat het er zaterdag om of we kunnen aanhaken bij de middenmoot (bij winst) of we in de kelder van de 1e klas E blijven bungelen.

Tevens de vraag wat het trainingskamp in Valencia heeft gedaan met het team. Komt de ploeg van Luitzen Nijboer nu goed uit de startblokken? Na het trainingskamp
in de voorafgaande jaren(2 maal op rij) had de ploeg erg veel moeite de draad weer op te pakken en leed veel puntenverlies.

Gezien de belangen die er nu op het spel staan kan de ploeg zich dat absoluut niet veroorloven. Strijd en inzet moeten gegarandeerd zijn,...we gaan het zien zaterdag.


 Aanvang wedstrijd 14.30, OSDB geopend vanaf 14.00 uur. Wedstrijdsponsor is Kamsma schoenen en de wedstrijdbal wordt aangeboden door Pensioen Service kantoor.

Kijk hier voor de gehele ranglijst 1e klasse E

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.