Skip to main content

Tot straks

Het is een behoorlijke tijd geleden dat we wat van ons hebben laten horen.  Normaal gesproken ontvangen de leden eens in de 2 weken een nieuwsbrief, maar in de afgelopen maanden was er, m.u.v.. de verloting. niets te melden.

Het was voor ons allemaal een minder leuke periode door de corona en de daarbij behorende maatregelen. De afgelopen competitie is 'opgedroogd' (wel gestart, maar al vrij snel onderbroken en nooit weer hervat) , geen bezoek van  wedstrijden, geen kantine die open is en niet bijpraten  met gezelligheid in de OSDB. Iedereen heeft op zijn manier het beste er van proberen te maken en om vooral gezond te blijven. Hopelijk is dat gelukt.

Wel hebben we Ajax kampioen zien worden, een verloting gehad en het Nederlands elftal heeft haar eerste wedstrijd tegen Oekraïne gewonnen. Wie weet hoever ze komen. We  gaan het zien de komende weken en als toetje volgt later de Olympische spelen. Desalniettemin is de impact die de maatregelen hebben gehad enorm.  Wij waarderen dan ook de steun van onze leden in deze moeilijke periode. 

Op dit moment is het schitterend weer, tropisch zelfs.  Een mooie op maat voor de vakanties. We gaan er op dit moment vanuit dat de competitie 2021-2022 gewoon start zoals we dat gewoon zijn. Dus met publiek en gezelligheid in de OSDB en als het een beetje kan zonder mondkapje. De signalen vanuit de overheid zijn goed.

Wij wensen iedereen dan ook een hele fijne vakantie, waarin we steeds meer kunnen. Nog even volhouden en dan zien we elkaar weer ergens in september bij de eerste thuiswedstrijd in de competitie. Zodra daarover meer nieuws is zullen we dat vermelden op de site.

Het bestuur.