Volgende week zaterdag, 2 juli, is het al zover: SC Heerenveen komt op bezoek bij Drachtster Boys om een (oefen)wedstrijd te spelen. We verwachten een groot aantal bezoekers en rekenen natuurlijk ook op uw komst als OSDB lid.

Voor de VIP's is er ditmaal een speciale tent op het terrein aanwezig om alle genodigden te kunnen ontvangen en uiteraard van hapjes en drankjes te voorzien. U als OSDB lid behoort uiteraard tot onze VIP gasten. U ontvangt voor aanvang van de wedstrijd twee polsbandjes waarmee u onbeperkte toegang krijgt.

Om in aanmerking te komen voor deze polsbandjes moet u zich uiterlijk 29 juni a.s. aanmelden via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Extra polsbandjes aanschaffen is natuurlijk ook mogelijk. Deze kosten € 15,- per stuk. Wilt u hiervan gebruik maken, dan kunt u dit ook via het vermelde emailadres opgeven.
Toegang is mogelijk vanaf 18.00 uur. De wedstrijd vangt aan om 19.00 uur.


Arrangementen

Voor de wedstrijd zijn er ook een aantal interessante arrangementen verkrijgbaar:

1.  Een advertentie op een groot LED-scherm gedurende de wedstrijd: € 50,-
2.  Een advertentie 1/2 pagina A5 in het programmaboekje én vermelding op het LED-scherm: €  100,-
3.  Afname van 25 entreekaarten voor toegang tot de wedstrijd: € 150,-
4.  Door de spelers van SC Heerenveen gesigneerde bal en 2 entreebewijzen: € 100,-

Gewenste arrangementen z.s.m. per mail opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Logo's en teksten ten behoeve van de advertentie's zo spoedig mogelijk mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen dat u zich samen met ons verheugt op deze bijzondere wedstrijd en dat we kunnen rekenen op uw massale opkomst om te genieten van de wedstrijd, de muziek en de gezelligheid in de tent. We zien u graag zaterdag 2 juli a.s. vanaf 18.00 uur!


Met vriendelijke groet, Bestuur OSDB

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.