Komende zaterdag 4 november is Drachtster Boys gastheer van debutant Zeerobben.  

De ploeg van Hans v.d. ploeg werd afgelopen zaterdag als tem zeer op de proef gesteld. Zoals Hans v.d. Ploeg al aangaf in zijn visie over voetbal een paar weken terug, was hij zeer benieuwd hoe zijn ploeg om zou gaan met tegenslag, want die ging er zeker komen. Nou hij werd afgelopen zaterdag op zijn wenken bediend. Eindresultaat was een dik verdiende 2-3 overwinning bij PKC’83. Lees hier het wedstrijdverslag PKC'83 - Drachtster Boys van 28 oktober jl.


Zaterdag a.s. dus tegen Zeerobben. Drachtster Boys staat nog steeds aan kop met 2 punten voorsprong op Buitenpost. Zeerobben volgt goed met 4 punten achterstand. Kan Drachtster Boys haar voorsprong uitbouwen of kan Zeerobben aanhaken. Bij een misstap van onze jongens zou Buitenpost de koppositie over e kunnen nemen. Kortom veel spanning, strijd en inzet zaterdag. Kijk voor de ranglijst  op stand reserve 1e klas E

Aanvang wedstrijd 14.30. OSDB open vanaf 14.00 uur
Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.