De nieuwjaarsreceptie op vrijdag 4 januari is uiteindelijk door circa 60 leden bezocht.

Na de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Simon Jellema, waarin hij iedereen vooral een gezond 2019 wenst, konden de aanwezigen gebruik maken van het buffet. Evenals vorig jaar was dit buffet door Eater Counter de Drait samengesteld en de aanwezigen genoten zichtbaar. Onder het genot van een drankje werd er nog lang en gezellig nagepraat of liever gezegd vooruit gepraat over wat het komende jaar ons gaat bieden.

De volgende dag op zaterdag 5 januari stond de Winterboarding op het programma. Ook deze editie, waarin verschillende samengestelde teams bestaande uit A- en B junioren, damens, senioren veld en oud spelers het tegen elkaar opnemen, was weer uitstekende georganiseerd. Hulde aan de organisatie.

Aan het einde van de dag speelt een team van de OSDB tegen het bestuur van Drachtster Boys. Dankzij uitstekende coach werk van onze voorzitter werd een verdiende 9-6 overwinning binnengehaald. Onfortuinlijk was de uitstekend keepende Ale de Wal. Hij had de dag na de wedstrijd last van zijn been en kom er niet meer op lopen. Foto’s hebben uitgewezen dat er een breuk in zijn been zit. Langs deze weg wensen we Ale van harte beterschap.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.