Voor Drachster Boys was het afgelopen zaterdag een valse start. Blauw Wit’ 34 won met 0-1 op basis van een zeer goede eerst 30 minuten.

Daarna werd het langzaam minder en kreeg Drachtster Boys iets meer overwicht.

De tweede helft was voor beide team lastig en het spel zakte een bedenkelijk niveau. Veel fouten en alleen wat individuele pogingen om tot scoren te komen. Werk aan de winkel om het team op de rit te krijgen voor de volgende wedstrijden.
Zaterdag 28 september speelt Drachtster Boys uit tegen Pelikaan S. en op zaterdag 5 oktober weer thuis. Het stugge Noordscheschut komt dan op bezoek.

Komende vrijdag is de eerste netwerkborrel van dit seizoen. Dit is dan tevens de laatste netwerkborrel op de laatste vrijdag van de maand. We gaan vanaf 1 november op elke eerste vrijdag van de maand de netwerkborrel organiseren. We hoeven dan geen rekening meer te houden met feestdagen die aan het einde van de maand vallen.

Voor komende vrijdag 27 september bent u vanaf 17.00 uur van harte welkom om de OSDB voor een stuk gezelligheid onder het genot van een hapje en een drankje


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.