Op vrijdag 22 april na de ledenvergadering heeft iedereen de gelegenheid om afscheid te nemen van onze voorzitter Simon Jellema. zie opgave verderop

Zoals bekend mag worden verondersteld heeft Simon Jellema, …en dat is door de corona zo langzamerhand alweer 2 jaar geleden…, aangeven te stoppen als voorzitter van de OSDB.  Dit willen we, nu het weer kan, niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Na de ledenvergadering op vrijdag 22 april krijgt een ieder de gelegeheid om op informele wijze afscheid te nemen van Simom als voorzitter. Overigens bent u als OSDB-lid natuurlijk ook van herte welkom op de ledenvergadering.

Het programma van vrijdag 22 april ziet er als volgt uit:

  • 16.00 uur - Aanvang leden vergadering, sluiting 17.00
  • 17.00 uur - Afscheid Simon onder het genot van
  • 18.00 uur - Buffet (mits voldoende aanmeldingen)
  • 20.00 uur - Sluiting

Mocht u het afscheid van Simon willen op luisteren dan graag uw opgave via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doorgeven of u komt voor de ledenvergadering en/of het afscheid van Simon, dit om alles in goede banen te kunnen leiden. Graag in uw reactie aangeven naam en het aantal personen. Wij hopen op een grote opkomst.

Het bestuur
Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.