Zaterdag 3 mei jl. werd een groep OSDB leden door een luxe bus van Paulusma opgepikt bij Drachtsters Boys voor een bezoek aan de laatste thuiswedstrijd van Cambuur.

e748c8dd 387a 4c9a 9ab3 43790635eb63Voorafgaand hieraan vond eerst nog een interessant bedrijfsbezoek plaats aan Bewegingscentrum Leeuwarden (BCL). Joan Boelens stond de groep al reikhalzend op te wachten om zijn bedrijf te presenteren.
Het werd een eye-opener. Want Joan beweegt zich met zijn Bewegingscentrum op een breed terrein van sport, gezondheid en voeding. De variatie is groot. Naast natuurlijk alle mogelijkheden op fitness gebied werd getoond dat fysiotherapie gericht op speciale doelgroepen veel mensen met een bijzondere hulpvraag bijstaat. Het leidt geen twijfel dat voeding en beweging elkaar aanvullen en ook daarvoor is bij het Bewegingscentrum Leeuwarden voor een ieder goed advies, begeleiding en training te verkrijgen. Natuurlijk profiteren de hogescholen in de nabijheid van het BCL van de vele mogelijkheden, maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk op locatie bij bedrijven programma's gericht op gezond werken en leven te verzorgen. Joan toont zich een innovatieve ondernemer die niet bang is zijn nek uit te steken en zijn klanten maatwerk kan bieden in alle facetten van beweging, voeding, fysiotherapie en combinaties daarvan. In de doordachte totaalopzet van het bedrijf is tenslotte ook nog een restaurant opgenomen. Het is niet verwonderlijk dat dit restaurant inmiddels een populaire ontmoetingsplaats is voor ontbijten, lunches, diners, en feesten en partijen.

9742876d 75e5 425a 9dd5 2caeb732fcbeNa nog te hebben genoten van een Chinees buffet in het Bewegingscentrum werd het tijd voor de wedstrijd van Cambuur tegen ADO. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Keurig door Paulusma voor de deur afgeleverd werd de unieke sfeer bij Cambuur gesnoven door de deelnemers. De karaktervolle omgeving en zeer meelevende toeschouwers maken een thuiswedstrijd van Cambuur bijzonder. Het sappige Liwwarders commentaar om je heen is erg vermakelijk. Hoewel Cambuur in eerste instantie een voorsprong nam, werd de wedstrijd toch verloren met 2-1. Het mocht de pret niet drukken. In de ondernemersruimte van Cambuur werd op gepaste wijze menig glaasje genuttigd en werd dan ook bijzonder prettig de dag afgesloten. De terugreis verliep onder deskundige commentaren van de enerverende dag uiterst voorspoedig.

Gezien de veel geuite wensen tot herhaling van dergelijke evenementen was er opnieuw sprake van een geslaagd OSDB uitstapje.