Het had en mooie afsluiting van de eerste seizoenshelft kunnen zijn, echter werd de wedstrijd tegen Broekster Boys thuis met 2-0 verloren.

De eerste helft werd er nog aardig gecombineerd, maar de twee helft was het weg. Drachtster Boys had veel moeite om als teams de combinaties te zoeken en het Broekster Boys lastig te maken. Een overwinning zou een betere stand op de ranglijst hebben laten zien. Weg van de onderste 5 degradatiekandidaten, maar daar werkten de n uit Damwoude niet aan mee.

Over de hele wedstrijd genomen was Broekster Boys wat feller en doeltreffender. Die paar kansen die ze kregen daar wisten ze wel raad mee. Doelpunten maken blijkt aan onze kant dan toch wat lastiger. Ook de vele blessures hebben niet meegeholpen een goed resultaat neer te zetten.

Rest onze jongens niets ander dan de wonden te likken en zich op te laden voor de tweede seizoenshelft. We staan nu op de tiende plaats maar het moet met deze selectie toch haalbaar zijn om zich uit de degradatiezone te spellen. Klik hier voor de stand in de ranglijst 1e klasse I

Wel heeft Willem de Vries van NID, die van de kerstgroet, weer mooie foto’s gemaakt. Bekijk ze hier

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.