De koplopers maakten zaterdag geen fouten, zowel HZVV als d’Olde Veste ’54 wisten hun wedstrijd te winnen. HZVV haalde de punten thuis tegen uitgerekend Drachtster Boys. De ploeg in Hoogeveen was effectiever in de afronding, iets wat Drachtster Boys de laatste tijd ontbreekt, en won uiteindeijk meet 3-1.

Desondanks staat Drachtster Boys op de 5e plaats boven in de drukke middenmoot. Maar liefst 8 ploegen staan op drie punten van elkaar. Met andere woorden er kan van alles gebeuren de volgende competitie ronde.

Komende zaterdag speelt Drachtster Boys een derby tegen BCV uit Burgum. BCV staat momenteel op de 12e plaats en zal er alles aan doen om de aansluiting met de middenmoot te verkrijgen. Drachtster Boys moet winnen om niet verder te zaken. Het beloofd dan ook een spannend wedstrijd te worden met veel strijd en inzet.

Zie voor de stand Stand 1e Klas E

Zie voor een wedstrijdverslag uit Hoogeveen dit verslag  

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.