Komende zaterdag 11 februari speelt de hoofdmacht weer thuis en wel tegen de nummer negen van de ranglijst, te weten Winsum.

Koploper HZVV speelt dan een uitwedstrijd en wel tegen de nummer twee ‘d Olde Veste’ 54. PKC’83 en Buitenpost zitten Drachtster Boys op de hielen..

Drachtster Boys kan zich dus geen misstap meer veroorloven na twee maal een gelijk spel. Het is dus zaak om bij te blijven en punten te pakken.

Misschien is de uitkomst van de wedstrijd ‘d Olde Veste ’54 - HZVV gunstig en kan Drachtster Boys iets dichterbij komen bij de koplopers.
.
Kom en beleef het mee, aanvang wedstrijd 14.30. 
Bij afgelasting van het hoofdveld wordt er uitgeweken naar het kunstgras

U bent van harte welkom in de OSDB vanaf 14.00 uur, of in de pauze en/of na de wedstrijd 

....en om alvast te noteren
De eerst volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 25 februari. Dan speelt Drachtster Boys thuis tegen vv Heerenveen voor de beker. Bij winst gaan zij door naar de achtste finale en spelen dan tegen de winnaar MSC/Zeerobben. Kun u hier alvast rekenign mee houden in uw agenda.

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.