Drachtster Boys heeft zaterdag 3 april jl. zich erg te kort gedaan door een dramatische partij te speleen en te verliezen door een schitterende vrije trap van spits Bob Schepers van Blauw Wit’34. Een echte zwabber bal deed keeper Richard Strijker op het verkeerde been staan en de 0-1 achterstand was een feit.

De start en de eerst 5 minuten waren erg goed, maar daarna ging het snel achteruit. Deze inspiratie- en beleving loze dag koste Drachtster Boys uiteindelijk de tweede plek doordat d’ Olde Veste ’53 haar wedstrijd wel wist te winnen.

HZVV wist zelf haar thuiswedstrijd ook niet te winnen. PKC’83, de tegenstander van Drachtster Boys de komende zaterdag, bood te veel weerstand en haalde een kostbare punt op in Hoogeveen. PKC’83 heeft nu drie punten minder als Drachtster Boys en zal er alles aan doen om langszij te komen.

Drachtster Boys zal zich moeten herstellen en kan de teleurstelling van afgelopen zaterdag mooi van zich af spelen. Aanvang wedstrijd 14.30 bij PKC’83 in het sportpark de KRING. Wellicht een bezoekje waard?

Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.