Drachtster Boys maakte het afgelopen zaterdag zich onnodig lastig en moeilijk en verloor door individuele fouten van degradant Drenthina met 0-2.

De Drachtster kwamen met weinig beleving het veld op en speelden zich dan ook in korte tijd uit de wedstrijd. Drenthina speelde voor wat ze waard waren, ze waren immers al gedegradeerd, en wisten zich wel een raad met de individuele fouten bij de Drachtsters.

d’Olde Veste’54 profiteerde van de misstap van Drachtster Boys en won haar wedstrijd tegen BCV met 6-1. BCV degradeert daarmee. HZVV won overtuigend met 7-0 van Gorecht en kan zaterdag 6 mei a.s. het kampioenschap veiligstellen.

Bij Drachtster Boys lijkt de tank leeg en het seizoen te lang. Komende zaterdag 6 mei uit naar Gorecht en op zaterdag 13 mei de laatste thuiswedstrijd tegen Leeuwarder die nacompetitie moet spelen om een degradatie te ontlopen.

Zie hier de ranglijst 1e klas E

De toeschouwers, die hebben alleen genoten van het mooie weer en kunnen wellicht nog wat herinneringen op halen aan de hand van de foto’s


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.