Slot akkoord van Drachtster Boys leidt tot winst

Drachtster Boys heeft de laatst thuis wedstrijd van Leeuwarder Zwaluwen uiteindelijk met 2-1 gewonnen (2 x Rob Schokker). Maar best was het niet. Al weken heeft de ploeg moeite haar niveau te halen, loopt stuurloos rond en  snakt naar het einde.

Ook in deze laatste thuiswedstrijd was dat het geval en dat tegen de ploeg uit Leeuwarden die nacompetitie moet spelen om zich te handhaven in de 1e klas.

Door de overwinning is Drachtster Boys geëindigd op de derde plek met een gelijk aantal punten als d’Olde Veste ’54. Maar door een beter doelsaldo geeft dat recht op de 2e plek en nemen daardoor de 1e periode over van HZVV, de oprechte kampioen in de 1e klas E.

Geen nacompetitie dus, maar de rug rechten en alvast met de nieuwe trainer Hans v.d. Ploeg werken aan het volgende seizoen. Als je terug kijkt en ziet wat deze ploeg de eerste vijf wedstrijden van de competitie liet zien en dat vergelijkt met het niveau van na de winterstop, dan zit daar een wereld van verschil in.

Aan Hans de uitdaging om met de spelers te werken aan het teamgevoel en  het niveau wat past bij Drachtster Boys.

Na de wedstrijd was het wel weer gezellig napraten in de OSDB inclusief een buffet,  welke verzorgd was door Easy Catering Drachten.

Kijk voor de eind stand ranglijst 1e klas E en de foto’s


Laatste nieuws

Uitgelicht

De OSDB houdt jaarlijks een ledenvergadering. Voor u als lid de kans om kennis te nemen van de stand van zaken en ontwikkelingen in de ondernemersvereniging en vooral ook om er over mee te praten. Deze ledenvergadering zal gaan plaatsvinden.